Bedieningsapparatuur

3dconnexion

3dconnexion cadmouse

Alternate 129,90
Yorcom computers 149,95
De 3DConnexion CadMouse is een professionele muis voor gebruikers van CAD. Het beschikt over alle kenmerken die je bij een laser muis kan verwachten, zoals een hoge precisie dankzij de 8200dpi laser sensor, maar biedt daarnaast ook vele CAD opties. De Smart Scroll wiel zorgt ervoor dat je exact kan inzoomen in je CAD-toepassingen of juist snel kan scrollen met inertie -effecten in je browsers en documenten. Met 3Dconnexion 's QuickZoom, kun je moeiteloos in en uit zoomen met een enkele klik van een duimknop. En de menu knop opent snel een toepassing of specifieke radial menu, zodat je snel toegang hebt tot je favoriete opties met een simpele muis gebaar, dus niet meer dan absoluut noodzakelijk is.

3dconnexion carry case

Yorcom computers 24,95
0

3dconnexion spacemouse pro

Alternate 399,00
Yorcom computers 399,00
SpaceMouse Pro is een professionele 3D muis. Het beschikt over een full size, Soft Coated handsteun en 15 grote, volledig programmeerbare functietoetsen voor toegang tot de applicatie commando's, standaard uitzicht en de toetsenbord modifiers, terwijl een handige On-Screen Display visuele ondersteuning biedt.

3dconnexion spacemouse pro wireless

Alternate 389,00
Yorcom computers 439,00
SpaceMouse Pro Wireless is een professionele 3D muis. Het beschikt over een full size, Soft Coated handsteun en 15 grote, volledig programmeerbare functietoetsen voor toegang tot de applicatie commando's, standaard uitzicht en de toetsenbord modifiers, terwijl een handige On-Screen Display visuele ondersteuning biedt, allemaal met de betrouwbaarheid van een bedraad apparaat, zonder een wirwar van snoeren.

Acer

Acer predator cestus 300 muis

Yorcom computers 36,95
Expert.nl 49,99
Conquer new worldsDe Predator Cestus 300 is in samenwerking met e-sporters ontwikkeld. Niet alleen heeft de muis een gaaf design met RGB verlichting (in 16.8 miljoen kleuren in te stellen) maar ook heeft de muis een hoogwaardige optische sensor voor optimale precisie en muisknoppen waarvan de klikdruk kan worden ingesteld. De Predator Cestus 300 is gemakkelijk mee te nemen en is voorzien van een gold-plated USB-aansluiting welke vaak opnieuw aangesloten kan worden zonder kwaliteit te verliezen.SensorMet de PMW 3325 sensor mis je nooit je doel, de gevoeligheid van de muis is in te stellen tot en met 5000 DPI. De meeste gamers stellen een gevoeligheid in van tussen de 1600 en 2400 DPI, dus je hebt voldoende overcapaciteit als je de muis net even sneller of gevoeliger wilt hebben.Instelbare klikdrukDe Predator Cestus 300 heeft 4 knoppen: linker-en-rechter muisknop, een drukknop op het scroll-wiel en een drukknop daaronder (waarmee je standaard verschillende DPI profielen kunt selecteren). Bij sommige games wil je liever een lagere klikdruk dan bij andere games. Met de dubbele Omron®-schakelaars op de linker-en-rechter muisknop kun je kiezen uit twee klikdruk-standen door middel van slim ontworpen schakelaars onderop de muis.Complete controle Pas de instellingen aan via de 'Predator Quartermaster' software om maximale precisie en nauwkeurigheid uit de muis te halen. Daarnaast is via de 'Predator Quartermaster' RGB kleuren en lichteffecten in te stellen en kun je knoppen programmeren om bepaalde functies te vervullen.- Plug & Play- Ook linkshandig te gebruiken- In combinatie met de software geheel naar wens in te stellen- Optische sensor met hoge sensitiviteit- Duurzaam design- Vergulde USB-aansluiting- 16.8 miljoen instelbare kleuren- Instelbare klikdruk van de linker-en-rechter muisknop

Acer predator cestus 500 muis

Yorcom computers 69,95
Expert.nl 79,99
Conquer new worldsDe Predator Cestus 500 is in samenwerking met e-sporters ontwikkeld. Niet alleen heeft de muis een gaaf modulair design met RGB verlichting (in 16.8 miljoen kleuren in te stellen) maar ook heeft de muis een hoogwaardige optische sensor voor optimale precisie en muisknoppen waarvan de klikdruk kan worden ingesteld. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit; de Predator Cestus 500 is voorzien van een gold-plated USB-aansluiting (zodat je de muis vaak opnieuw kunt aansluiten zonder verlies van signaal kwaliteit) en heeft een robuuste gevlochten kabel.SensorMet de PMW 3330 sensor raak je altijd je doel, de gevoeligheid van de sensor is in te stellen tot en met 7500 DPI. De meeste gamers stellen een gevoeligheid in van tussen de 1600 en 2400 DPI, dus je hebt voldoende overcapaciteit als je de muis net even sneller of gevoeliger wilt hebben.Ergonomisch ontwerpHet ergonomische ontwerp heeft aanpasbare zijvlakken waardoor de Predator Cestus 500 altijd goed in de hand ligt. Met een magnetisch kliksysteem kun je de muis gemakkelijk aanpassen. Hierdoor is de muis ook uitermate geschikt voor linkshandigen: met een paar aanpassingen heb je ook voor de linkerhand een ergonomische muis.Instelbare klikdrukDe Predator Cestus 500 heeft 8 knoppen: een linker- en een rechtermuisknop, een drukknop op het scroll-wiel, een drukknop daaronder (waarmee je standaard verschillende DPI profielen mee kunt selecteren) en twee zijknoppen aan beide zijden van de muis. Bij sommige games wil je liever een lagere klikdruk dan bij andere games. Met de dubbele Omron®-schakelaars op de linker-en-rechter muisknop kun je kiezen uit twee klikdruk-standen door middel van slim ontworpen schakelaars onderop de muis. Complete controlePas je instellingen aan via 'Predator Quartermaster' software om maximale precisie en nauwkeurigheid uit de muis te halen. Daarnaast is via de 'Predator Quartermaster' RGB kleuren en lichteffecten in te stellen en kun je knoppen programmeren om bepaalde functies te vervullen.- Plug & Play- Ook linkshandig te

Acer predator gaming toestenbord

Yorcom computers 189,95
Expert.nl 199,00
Conquer new worldsEchte gamers hebben betrouwbare accessoires nodig. Niets is zo vervelend als verliezen omdat je toetsaanslag niet geregistreerd wordt door de computer, of omdat het signaal vertraging heeft en jouw actie pas te laat herkend wordt. Met de Predator Aethon 500 heb je een premium performance mechanisch toetsenbord dat altijd jouw toetsen registreert met een supersnelle responsetijd van slechts 1ms (milliseconde, een duizendste van een seconde). Het maakt zelfs niet uit hoeveel toetsen je indrukt, 1ms later heeft de computer alle individueel ingedrukte toetsen geregistreerd (dit is “all key rollover” of “100% anti-ghosting”). Daarnaast geven de toetsen je duidelijke tactiele en auditieve feedback: je voelt en hoort de klik duidelijk bij het indrukken van een toets. Met de Predator Aethon 500 is technologie aan jouw zijde en vergroot je de winkans in iedere game. DesignDe Predator Aethon 500 heeft een premium design dankzij een Aluminium faceplate en panel, gevlochten kabel en vergulde USB-aansluiting. Het toetsenbord is sterk, duurzaam en uitermate geschikt voor gamers. Rechtsboven op het toetsenbord zitten dedicated media toetsen, waaronder een analoge draaiknop voor het supersnel instellen van het volume van het geluid. Het toetsenbord wordt ook met een optionele polssteun geleverd, zodat je het toetsenbord urenlang comfortabel kunt gebruiken. De Predator Aethon 500 heeft 'all key rollover' of 100% anti-ghosting, wat betekent dat je alle toetsen tegelijk kunt indrukken. Ook registreert de computer moeiteloos welke toetsen je indrukt. Er zit dus geen limiet op hoeveel toetsen er tegelijk geregistreerd kunnen worden, dit is vooral handig bij een game die veel verschillende toetsaanslagen nodig heeft (denk aan een knop voor rennen, naar voren bewegen, naar links uitwijken, springen en andere handelingen, dit allemaal tegelijkertijd).Software en kleurenJe kunt het toetsenbord met de Predator Quartermaster software helemaal naar wens instellen. Je kunt bijvoorbeeld macro's programmeren voor de 5 macro t

Apple

Apple magic mouse 2

Cameranu.nl 82,99
Alternate 89,00
Yorcom computers 95,00
De geheel opnieuw ontworpen Magic Mouse 2 is oplaadbaar, zodat u geen batterijen meer hoeft te gebruiken. Dankzij de ingebouwde batterij is Magic Mouse 2 niet alleen lichter, maar heeft hij ook minder bewegende onderdelen. Dit in combinatie met de geoptimaliseerde, naadloze onderkant maken een muis die gemakkelijk in gebruik is en soepel over uw bureau glijdt. Dankzij het Multi-Touch-oppervlak kunt u vlot door webpagina swipen en documenten scrollen. Magic Mouse 2 is direct klaar voor gebruik en kan automatisch aan uw Mac worden gekoppeld.

Apple magic toetsenbord

Cameranu.nl 114,00
Yorcom computers 129,00
Stijlvol en compact draadloos toetsenbord voor uw Apple Mac

Apple magic trackpad 2

Cameranu.nl 144,90
Alternate 149,00
Yorcom computers 149,00
De Magic Trackpad 2 is ontworpen met een nieuwe design en voorzien van een oplaadbare batterij. Zo is dankzij de Magic Trackpad 2 nu ook Force Touch op je desktopcomputer te gebruiken. Dankzij vier druksensoren onder het oppervlak kun je overal klikken. De sensoren herkennen ook hoeveel druk je op het trackpad uitoefent. Zo is het nog makkelijker en heb je nog meer mogelijkheden om je content te bewerken. Magic Trackpad 2 beschikt over een glazen oppervlak dat bijna 30 procent groter is dan bij het vorige trackpad. En door het lagere profiel scrol en swipe je sneller en gemakkelijker dan ooit door je favoriete content. Magic Trackpad 2 maakt automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan het werk. En de batterij biedt voldoende energie voor een maand of meer - zonder tussentijds opladen.

Asus

Asus cerberus arctic

Yorcom computers 59,00
Alternate 59,90
Het Asus Cerberus Arctic Gaming keyboard is een stevig toetsenbord, met direct aanpasbare volledige achtergrondverlichting en 12 macro toetsen. Voor extra stevigheid en veiligheid heeft het Cerberus Arctic Gaming keyboard een volledige SECC metalen plaat en een spatwaterdicht ontwerp met afvoeropening.

Asus cerberus muis zwart

Yorcom computers 29,95
0

Asus echelon mechanica gaming toetsenbord azerty

Yorcom computers 69,95
0

Asus usb toetsenbord

Yorcom computers 19,95
0

Bakker elkhuizen

Bakker elkhuizen draadloze handshoenmouse

Yorcom computers 159,00
0

Bakker elkhuizen handshoemouse large linkshandig

Alternate 119,00
Yorcom computers 139,00
De HandShoeMouse Lefthanded L is een ergonomische linkshandige muis en zorgt voor een lage spierspanning door de ontspannen houding van vingers en pols. Bij de speciale muis buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien. Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis. Deze muis is geschikt voor grote handen tot een lengte van 190 tot 210mm, gemeten vanaf de pols tot het topje van je ringvinger.

Boogie board

Boogie board jot 4.5 ewriter grijs

Yorcom computers 25,00
0

Boogie board jot 4.5 ewriter pink

Yorcom computers 25,00
0

Cherry

Cherry b.unlimited zwart

Yorcom computers 79,95
0

Cherry compact zwart

Alternate 54,90
Yorcom computers 65,00
Weinig ruimte? Dan is het ultra platte en compacte toetsenbord G84-4100 ideaal. Het toetsenbord beschikt over de standaard functies van een toetsenbord, maar zonder de numpad. Eenvoudig aansluiten en verder werken.

Cherry dc 2000 zwart

Alternate 19,99
Yorcom computers 21,95
Het DC 2000 toetsenbord en muis van Cherry zijn betrouwbaar, duurzaam en precies, zowel thuis als op kantoor. Het toetsenbord heeft handige hotkeys voor je rekenmachine, e-mail, browser etc. Bovendien is deze desktopset uiterst eenvoudig in het gebruik: plaats de batterijen, klik de zender/ontvanger in je computer en je kunt aan de slag.

Cherry dw 3000 zwart

Yorcom computers 32,50
0

Cherry dw 5100 zwart

Yorcom computers 44,95
0

Cherry dw 8000 wit

Yorcom computers 69,95
0

Cherry gentix muis

Alternate 8,99
Yorcom computers 10,95
De Gentix Corded Optical Mouse is drieknoppenmuis die met een optische sensor van 1000 dpi garant staat voor precieze en vloeiende muisbeweging. De muis is geschikt voor zowel rechts- als linkshandig gebruik.