Bedieningsapparatuur

3dconnexion

3dconnexion cadmouse

Alternate 129,90
Conrad 135,00
Yorcom computers 149,95
De 3DConnexion CadMouse is een professionele muis voor gebruikers van CAD. Het beschikt over alle kenmerken die je bij een laser muis kan verwachten, zoals een hoge precisie dankzij de 8200dpi laser sensor, maar biedt daarnaast ook vele CAD opties. De Smart Scroll wiel zorgt ervoor dat je exact kan inzoomen in je CAD-toepassingen of juist snel kan scrollen met inertie -effecten in je browsers en documenten. Met 3Dconnexion 's QuickZoom, kun je moeiteloos in en uit zoomen met een enkele klik van een duimknop. En de menu knop opent snel een toepassing of specifieke radial menu, zodat je snel toegang hebt tot je favoriete opties met een simpele muis gebaar, dus niet meer dan absoluut noodzakelijk is.

3dconnexion carry case

Yorcom computers 24,95
0

3dconnexion spacemouse pro wireless

Alternate 399,00
Conrad 409,00
Yorcom computers 439,00
SpaceMouse Pro Wireless is een professionele 3D muis. Het beschikt over een full size, Soft Coated handsteun en 15 grote, volledig programmeerbare functietoetsen voor toegang tot de applicatie commando's, standaard uitzicht en de toetsenbord modifiers, terwijl een handige On-Screen Display visuele ondersteuning biedt, allemaal met de betrouwbaarheid van een bedraad apparaat, zonder een wirwar van snoeren.

3m

3m em500gps muis small

Yorcom computers 74,95
0

3m em550gps wireless muis small

Yorcom computers 124,95
0

Acer

Acer a2b 2.4ghz toetsenbord en muis

Yorcom computers 49,95
0

Acer nitro gaming muis

Yorcom computers 32,50
0

Acer nitro gaming toetsenbord

Yorcom computers 39,95
0

Acer predator aethon 500 toestenbord

Yorcom computers 179,95
Expert.nl 199,00
Conquer new worlds\nEchte gamers hebben betrouwbare accessoires nodig. Niets is zo vervelend als verliezen omdat je toetsaanslag niet geregistreerd wordt door de computer, of omdat het signaal vertraging heeft en jouw actie pas te laat herkend wordt. Met de Predator Aethon 500 heb je een premium performance mechanisch toetsenbord dat altijd jouw toetsen registreert met een supersnelle responsetijd van slechts 1ms (milliseconde, een duizendste van een seconde). Het maakt zelfs niet uit hoeveel toetsen je indrukt, 1ms later heeft de computer alle individueel ingedrukte toetsen geregistreerd (dit is “all key rollover” of “100% anti-ghosting”). Daarnaast geven de toetsen je duidelijke tactiele en auditieve feedback: je voelt en hoort de klik duidelijk bij het indrukken van een toets. Met de Predator Aethon 500 is technologie aan jouw zijde en vergroot je de winkans in iedere game.\n\n Design\nDe Predator Aethon 500 heeft een premium design dankzij een Aluminium faceplate en panel, gevlochten kabel en vergulde USB-aansluiting. Het toetsenbord is sterk, duurzaam en uitermate geschikt voor gamers. Rechtsboven op het toetsenbord zitten dedicated media toetsen, waaronder een analoge draaiknop voor het supersnel instellen van het volume van het geluid. Het toetsenbord wordt ook met een optionele polssteun geleverd, zodat je het toetsenbord urenlang comfortabel kunt gebruiken. De Predator Aethon 500 heeft 'all key rollover' of 100% anti-ghosting, wat betekent dat je alle toetsen tegelijk kunt indrukken. Ook registreert de computer moeiteloos welke toetsen je indrukt. Er zit dus geen limiet op hoeveel toetsen er tegelijk geregistreerd kunnen worden, dit is vooral handig bij een game die veel verschillende toetsaanslagen nodig heeft (denk aan een knop voor rennen, naar voren bewegen, naar links uitwijken, springen en andere handelingen, dit allemaal tegelijkertijd).\n\nSoftware en kleuren\nJe kunt het toetsenbord met de Predator Quartermaster software helemaal naar wens instellen. Je kunt bijvoorbeeld macro's programmeren voo

Acer predator cestus 300 muis

Yorcom computers 31,95
0

Acer predator cestus 500 muis

Yorcom computers 65,00
Expert.nl 79,99
Conquer new worlds\nDe Predator Cestus 500 is in samenwerking met e-sporters ontwikkeld. Niet alleen heeft de muis een gaaf modulair design met RGB verlichting (in 16.8 miljoen kleuren in te stellen) maar ook heeft de muis een hoogwaardige optische sensor voor optimale precisie en muisknoppen waarvan de klikdruk kan worden ingesteld. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit; de Predator Cestus 500 is voorzien van een gold-plated USB-aansluiting (zodat je de muis vaak opnieuw kunt aansluiten zonder verlies van signaal kwaliteit) en heeft een robuuste gevlochten kabel.\n\nSensor\nMet de PMW 3330 sensor raak je altijd je doel, de gevoeligheid van de sensor is in te stellen tot en met 7500 DPI. De meeste gamers stellen een gevoeligheid in van tussen de 1600 en 2400 DPI, dus je hebt voldoende overcapaciteit als je de muis net even sneller of gevoeliger wilt hebben.\n\nErgonomisch ontwerp\nHet ergonomische ontwerp heeft aanpasbare zijvlakken waardoor de Predator Cestus 500 altijd goed in de hand ligt. Met een magnetisch kliksysteem kun je de muis gemakkelijk aanpassen. Hierdoor is de muis ook uitermate geschikt voor linkshandigen: met een paar aanpassingen heb je ook voor de linkerhand een ergonomische muis.\n\nInstelbare klikdruk\nDe Predator Cestus 500 heeft 8 knoppen: een linker- en een rechtermuisknop, een drukknop op het scroll-wiel, een drukknop daaronder (waarmee je standaard verschillende DPI profielen mee kunt selecteren) en twee zijknoppen aan beide zijden van de muis. \nBij sommige games wil je liever een lagere klikdruk dan bij andere games. Met de dubbele Omron®-schakelaars op de linker-en-rechter muisknop kun je kiezen uit twee klikdruk-standen door middel van slim ontworpen schakelaars onderop de muis. \n\nComplete controle\nPas je instellingen aan via 'Predator Quartermaster' software om maximale precisie en nauwkeurigheid uit de muis te halen. Daarnaast is via de 'Predator Quartermaster' RGB kleuren en lichteffecten in te stellen en kun je knoppen programmeren om bepaalde functies

Acer predator cestus 510 muis

Yorcom computers 89,00
0

Acer rf2.4 draadloze muis

Yorcom computers 22,50
0

Apple

Apple magic mouse 2

Conrad 90,49
Yorcom computers 95,00
Apple Magic Mouse 2 Bluetooth muis Wit Touch-knoppen, Oplaadbaar

Apple magic toetsenbord

Cameranu.nl 99,00
Yorcom computers 129,00
Stijlvol en compact draadloos toetsenbord voor uw Apple Mac

Apple magic trackpad 2

Cameranu.nl 144,90
Yorcom computers 149,00
Draadloze trackpad met een strak design om je Mac te bedienen

Asus

Asus cerberus muis zwart

Yorcom computers 25,00
0

Asus echelon mechanica gaming toetsenbord azerty

Yorcom computers 69,95
0

Asus strix claw dark edition

Alternate 59,00
Yorcom computers 59,95
De STRIX CLAW Dark Edition optical gaming-muis zorgt voor nauwkeurigheid bij elke beweging. vier precisieniveaus worden bestuurd via twee gemakkelijk bereikbare knoppen, zodat je snel kan wisselen tussen snelle bewegingen en nauwkeurige controle. Doordat de kabel met een hoek naar boven aan de muis zit zal deze bij bewegingen minder in de weg zitten, zodat je sneller en accurater kan bewegen. Met het 64KB onboard geheugen is het mogelijk om meerdere profielen op de muis zelf op te slaan, zodat als je de muis aansluit op een andere computer, je altijd je favoriete instellingen bij de hand hebt.

Asus strix tactic pro us cherry brown

Alternate 14,99
Yorcom computers 129,00
De Wireless Mobile Mouse 1850 is speciaal ontworpen voor onderweg, met draadloze vrijheid en ingebouwde transceiver-opslag voor optimale mobiliteit. Dankzij het comfortabele gebruik met zowel de linker- als rechterhand en een muiswiel voor eenvoudig navigeren is deze muis het ideale apparaat voor je moderne, mobiele levensstijl.

Asus usb toetsenbord

Yorcom computers 19,95
0

Bakker elkhuizen

Bakker elkhuizen draadloze handshoenmouse

Yorcom computers 159,00
0

Bakker elkhuizen handshoemouse large linkshandig

Alternate 119,00
Yorcom computers 139,00
De HandShoeMouse Lefthanded L is een ergonomische linkshandige muis en zorgt voor een lage spierspanning door de ontspannen houding van vingers en pols. Bij de speciale muis buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien. Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis. Deze muis is geschikt voor grote handen tot een lengte van 190 tot 210mm, gemeten vanaf de pols tot het topje van je ringvinger.

Cherry

Cherry b.unlimited zwart

Yorcom computers 79,95
Conrad 87,99
CHERRY B.UNLIMITED AES Draadloos toetsenbord Zwart

Cherry compact zwart

Alternate 54,90
Conrad 55,99
Yorcom computers 65,00
Weinig ruimte? Dan is het ultra platte en compacte toetsenbord G84-4100 ideaal. Het toetsenbord beschikt over de standaard functies van een toetsenbord, maar zonder de numpad. Eenvoudig aansluiten en verder werken.