Koptelefoons & Headsets

Afterglow

Afterglow ag 9 xbox one

Yorcom computers 89,95

Afterglow ag 9+ ps4

Yorcom computers 89,95

Afterglow lvl 3 wit ps4

Yorcom computers 32,50

Afterglow lvl 3 wit xbox one

Yorcom computers 34,95

Afterglow lvl 3 zwart ps4

Yorcom computers 35,00

Afterglow lvl 5 plus camo xbox one

Yorcom computers 59,95

Afterglow lvl 5 plus xbox one

Yorcom computers 59,95

Apple

Apple earpods met lightning connector

Cameranu.nl 29,33
Yorcom computers 34,95
Apple Earpods voorzien van de Lightning aansluiting - tevens te gebruiken op iApparaten met de 3.5mm-aansluiting

Apple earpods wit

Yorcom computers 25,00

Asus

Asus rog centurion 7.1 headset

Alternate 229,00
Yorcom computers 259,00
True 7.1 surround sound met 10 afzonderlijke audio drivers Ruisonderdrukkende digitale microfoon voor duidelijke communicatie Hi-Fi -kwaliteit ESS hoofdtelefoonversterker Volledige audiocontrole met Sonic Studio Twee sets uitwisselbare oorschelpen, passend bij de persoonlijke voorkeuren van elke gamer USB-audiostation met handige in-game audioregeling Exclusieve ROG-houder voor het bewaren van de headset wanneer deze niet wordt gebruikt De ROG Centurion is een hoogwaardige, true 7.1 surround sound gaming-headset met 10 afzonderlijke drivers voor sensationele audio en nauwkeurige positionering, en een ruisonderdrukkende digitale microfoon voor kristalheldere in-game spraakcommunicatie. De headset is voorzien van een hifi-kwaliteit ESS-hoofdtelefoonversterker voor het leveren van realistische, indrukwekkende audio die games tot leven laat komen. Het meegeleverde plug-&-play USB-audiostation geeft onmiddellijke, volledige controle over uw audio-ervaring, voor superieur geluid en een onmiskenbare voorsprong op het slagveld. De ROG Centurion onderscheidt zich van andere 7.1 gaming-headsets door zijn vijf afzonderlijke neodymium-magneten in elke oorschelp. Deze leveren ongelooflijk natuurgetrouwe true 7.1-kanaals surround sound. Met het oog op het behalen van optimale geluidskwaliteit hebben ROG-ontwerpers buitengewoon veel tijd en moeite besteed aan de fijnafstelling van de positie van elke driver en de precisie van de mechanica van de hoofdtelefoonkamers, voor het bereiken van optimale geluidskwaliteit en nauwkeurige positionering, onge?venaard door enige andere true 7.1 gaming-headset. Elk schot en elke voetstap is te horen met nauwkeurige positionering en verbluffende duidelijkheid, waardoor het slagveld tot leven komt. Met zijn uitzonderlijke engineering levert de ROG Centurion pittige, meeslepende audio, voor een onge?venaarde gaming-ervaring.

Cat

Cat b30 gsm zwart

Yorcom computers 85,00

Corsair

Corsair gaming void pro rgb wireless

Alternate 99,00
Yorcom computers 119,00
De Corsair VOID PRO RGB Wireless Premium Gaming Headset met Dolby Headphone 7.1 is ontworpen voor gamers die waarde hechten aan geluid van hoge kwaliteit. De krachtige 50mm neodymium drivers zorgen voor een intens en levensecht geluid. De extra grote en diepe ooromsluitende oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm en bieden bescherming tegen ongewenste externe ruis. Daarnaast is er gelet op het design van de VOID met de toevoeging van RGB verlichting, tot wel 16.8 miljoen kleuren. De ruisonderdrukkende microfoon van de VOID is uitgerust met een flexibele arm die kan worden opgeklapt naar de bovenkant van de hoofdband wanneer deze niet gebruikt wordt. Geniet van nog meer vrijheid dankzij de USB Receiver Dock waardoor je een draadloos bereik hebt tot 12 meter en voor wel 16 uur lang.

Dell

Dell uc350 pro stereo koptelefoon

Yorcom computers 79,00

Ewent

Ewent ew3561 stereo

Yorcom computers 9,95
Stereo headset voor het bellen via internet - Toegankelijke helpdesk - Voor Skype, MSN, Voipbuster, Yahoo, GoogleTalk, X-Ten en SJPhone - Eenvoudige installatie - Stoffen kabel raakt niet in de knoop en creëert aantrekkelijke retro look! - Voorzien van volumecontrole - High performance microfoon - Comfortabele headset met uitstekende geluidskwaliteit

Ewent ew3563 stereo

Yorcom computers 7,50

Ewent ew3575 koptelefoon roze

Yorcom computers 9,95

Ewent ew3577 professioneel

Yorcom computers 12,50

Ewent pl3320 gaming headset

Yorcom computers 24,95

Gioteck

Gioteck ex4 chat headset

Yorcom computers 19,00

Gioteck hc2 plus headset

Yorcom computers 39,95
Speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie consoles, heeft Gioteck een ongeëvenaarde stereo gaming-headset ontwikkeld die zorgt voor functies, kwaliteit en design. De unieke HC2 + oorschelpen bieden een hoge kwaliteit digitaal gamegeluid, terwijl de microfoon niet alleen een kristalheldere chat levert, maar ook kan worden verwijderd voor onderweg. Deze eenvoudige Plug + Play-headset kan worden gebruikt op uw console, mobiele apparaat en met behulp van de meegeleverde 1m splitterkabel, kan deze ook worden gebruikt op uw desktop-PC. Kenmerken: - Verstelbare VR-hoofdband: Volledig instelbaar + VR-compatibel. - Audio zonder vertraging: Directe, nauwkeurige audio en chat. - Kristalheldere chat: Een must voor serieuze online chat. - Extreem comfort: Ergonomisch en met dikke oorkussens. - Verwijderbare microfoon: Wanneer de beats er meer toe doen.

Gioteck lp4 chat headset

Yorcom computers 19,00

Gioteck sx-6 storm

Yorcom computers 44,95

Gioteck xh-100 zwart

Yorcom computers 22,50

Gioteck xh-100 zwart/blauw

Yorcom computers 22,50

Gioteck xh-50 zwart/groen

Yorcom computers 19,00