Smartphones

Gigaset

Gigaset C530

Alternate 59,90
Expert.nl 74,95
* 1,8-inch TFT scherm * Twee kleurenschema's * Telefoonboek met ruimte voor 150 contacten * Uitbreidbaar tot 6 handsets Omschrijving Gigaset C530De Gigaset C530 is een dect-telefoon met 1,8-inch TFT kleurendisplay. Het toestel heeft een telefoonboek met ruimte voor maximaal 150 contacten. De C530 heeft een kraakheldere HSP™-geluidskwaliteit, zelfs in handsfree modus. Daarnaast kunt u een headset aansluiten.Het toestel heeft een ergonomisch en precies toetsenblok van hoogwaardige materialen. U kunt de Gigaset uitbreiden tot 6 handsets.

Gigaset Da210

Alternate 19,99
De Gigaset DA210: de compacte, eenvoudige bedrade telefoon ideaal voor mensen die thuis of op kantoor een telefoon nodig hebben die aan alle basiseisen voldoet. Deze telefoon is geschikt voor wandmontage en daarmee ruimtebesparend en beschikt over een elastische kabel van maximaal 3 meter lengte voor meer bewegingsruimte tijdens het bellen. Op de Gigaset DA210 kunt u tot maximaal 10 snelkiestoetsen programmeren, zodat u regelmatige contacten snel kunt bellen. Bent u tijdens uw laatste gesprek iets vergeten door te geven? Dankzij de nummerherhaling kunt u met één enkele druk op de knop het laatste nummer opnieuw bellen. De Gigaset DA210 werkt zowel via het openbare telefoonnet alsook binnen een intern bedrijfsnetwerk.

Gigaset Da510

Alternate 29,00
Expert.nl 29,95
De DA510 is een vaste telefoon van Gigaset. Hij is voorzien van tien snelkiestoetsen waarmee u twintig nummers kunt inprogrammeren en hierdoor nog sneller kunt bellen. De telefoon is voorzien van een elektronisch belslot waarbij gebruik door onbevoegden wordt voorkomen. Ook is het mogelijk om de telefoon aan de wand te monteren om ruimte te besparen. De DA510 is compatibel met hoortoestellen en beschikt over een microfoon-functie waarmee u gesprekspartners in de wachtstand kan zetten. Diegene zal wachtmuziek horen totdat u het gesprek weer voorzet.

Gigaset Da710

Alternate 39,99
Expert.nl 49,95
Draadgebonden telefoontoestel voor privé en zakelijke gesprekken- 100 telefoonboekvermeldingen- Instelbaar alfanumeriek display- 8 snelkiestoetsen met 2 programmeerniveaus- Aansluiting voor headset- Oproeplijst met de laatste 50 oproepen- Nummerherhaling voor de laatste 5 gekozen nummers- Elektronisch belslot- Functie Oproepblokkering- VIP-oproep met optische en akoestische signalering- Geschikt voor wandmontage- Oproepsignalering: 16 ringtones en vier volumes; Optische oproepsignalering- Geschikt voor openbare telefoonnet en gebruik achter telefooncentrales- Compatibel met hoortoestellen- Toets Microfoon uit met wachtmuziek- Meertalige gebruikersinterface- Functioneert zonder extra stroomvoorziening- Eenvoudige installatie en gebruikDeze telefoon maakt telefoongesprekken thuis of kantoor tot een plezier.Eenvoudig gesprekken ontvangen en tot stand brengen met de Gigaset DA710. Met ruimte tot wel 100 telefoonboekvermeldingen beschikt u over voldoende capaciteit voor al uw contacten, en met de 8 snelkiestoetsen kunt u 16 telefoonnummers met één enkele druk op de toets kiezen. De Gigaset DA710 is perfect voor gebruik thuis of op kantoor.Het instelbare alfanumerieke display van de Gigaset DA710 kunt u precies op de juiste kijkhoek instellen en geeft op elk moment de tijd, datum en gespreksduur weer. En als u nog flexibeler wilt telefoneren, dan kunt u de handsfree-functie gebruiken of een headset met RJ9-stekker aansluiten op de headset-aansluiting.Voor het oproepsignaal kunt u kiezen uit 16 ringtones en vier volumes. En natuurlijk kunt u het oproepsignaal uitschakelen als u niet wilt worden gestoord. De inkomende oproepen worden dan optisch gesignaleerd. Een extra handige functie is de VIP-oproep, waarbij u bepaalde telefoonboekvermeldingen kunt markeren als VIP. U kunt vervolgens aan deze contacten een unieke ringtone en optische signalering toewijzen. U kunt de Gigaset DA710 ook zo instellen, dat het oproepsignaal alleen klinkt bij een VIP-oproep.Wilt u snel contact opnemen met een van de personen die u recentelij

Gigaset Dx800a all in one

Alternate 199,00
De Gigaset DX800A all in one is het professionele multiline-bureautoestel voor kleine ondernemingen en kantoren aan huis. Van zijn comfortabel modern ontwerp tot het grote 3,5-inch TFT-kleurendisplay beschikt dit draadgebonden toestel over een professionele uitstraling met een bijbehorende zakelijke functionaliteit. De hybride Gigaset DX800A all in one is uiterst flexibel en kan worden gebruikt voor telefonie via IP en ISDN of IP en het vaste telefoonnet. Omdat het toestel over meerdere lijnen beschikt, kunnen er tot 4 gesprekken tegelijk worden gevoerd en kan het toestel worden uitgebreid met in totaal 6 handsets. De Gigaset DX800A all in one beschikt over de beste handsfree-functie in zijn klasse - zowel draadloos als draadgebonden. En met zijn drie geïntegreerde antwoordapparaten met een gezamenlijke opnametijd van 55 minuten is de Gigaset DX800A all in one uitermate geschikt voor gebruik in kleine ondernemingen.

Gigaset E630

Alternate 124,90
Expert.nl 139,95
Dit pakket bestaat uit het Gigaset GO-Box 100 en de E630 handset. Met de Gigaset GO-Box 100 basisstation heb je de keuze tussen vaste telefonie met slechts één nummer en bellen via internet (VoIP) met tot wel zes nummers voor parallelle lijnen. Het DECT-basisstation is geschikt voor alle GO telefoons en de interface voor de nieuwe VoIP handsets. De E630 draadloze telefoon van Gigaset weet hoe om te gaan met een risicovolle omgeving.. Als je in een omgeving bent met gereedschap en apparatuur, of kinderen, dan loop je namelijk een verhoogd risico op ongelukjes. Daarom is deze robuuste draadloze telefoon bestand tegen waterspetters, stof en schokken.

Gigaset c620h

Alternate 59,90
De Gigaset C620H draadloze telefoon is uitgerust om uw huishouden te vereenvoudigen. Met handige sneltoetsen en geïntegreerde babyfoon is dit een praktisch en gebruiksvriendelijk toestel dat an al uw dagelijkse telefoon-eisen voldoet.

Gigaset N300a ip voip

Alternate 49,00
De Gigaset N300A IP is een eenvoudig te configureren hybride DECT IP-basisstation voor zowel het vaste telefoonnet als internettelefonie (VoIP). Het toestel is daarnaast ook voorzien van een antwoordapparaat. Het toestel ondersteunt tot 3 parallelle gesprekken, 6 verschillende lijnen en 6 compatibele Gigaset-handsets. Met een maximale opnametijd van 30 minuten zorgt het antwoordapparaat ervoor, dat er geen bericht verloren gaat. En met de HD-geluidskwaliteit met HDSP¹-technologie klinken internetgesprekken net zo goed als een persoonlijke ontmoeting. De energiebesparende ECO DECT-technologie maakt de Gigaset N300A IP tot een milieuvriendelijk basisstation.

Gigaset R650h pro

Alternate 109,00

Gigaset S650h pro

Alternate 79,90
Yorcom computers 79,95
Deze handset is de perfecte combinatie van klassieke mobiele telefoon en zakelijk toestel. Dankzij de glasheldere geluidskwaliteit van de handsfree-functie verlopen multitasking en het voeren van conferentiegesprekken zonder problemen. En de Bluetooth-functie ondersteunt extra functies zoals het aansluiten van een headset en het synchroniseren van contactpersonen met uw Mac- of Windows-computer - zelfs met uw smartphone of tablet. De handset is eenvoudig te gebruiken en te installeren en biedt een groot aantal handige functies voor effectieve zakelijke communicatie. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale telefoonnummers onder een bepaalde toets opslaan en herinneringen instellen voor belangrijke afspraken of de verjaardagen van uw klanten.

Gigaset S850 hx

Alternate 69,90
De Gigaset S850 is een hoge kwaliteit, technisch doordachte telefoon die communicatie thuis comfortabeler maakt. Het grote kleurenscherm en het overzichtelijke menustructuur garanderen een bijzonder gemakkelijke navigatie. Deze handset heeft een royale adresboek met plaats voor maximaal 500 nummers en handige data synchronisatie met Outlook-contactpersonen op jouw computer. Uitstekende akoestiek van de Gigaset S850: Met één klik kan je schakelen tussen drie audioprofielen en kan je de akoestiek afstellen aan jouw omgeving situatie.

Gigaset S850a go

Alternate 94,90
De Gigaset S850A GO is een technisch goed doordachte telefoon waarmee u thuis nog meer kunt genieten van geavanceerde communicatie. Het overzichtelijke menu en de grote kleurendisplay maken de navigatie extra eenvoudig. Het royale telefoonboek met 500 contacten kan eenvoudig worden gesynchroniseerd met de Outlook-contacten op uw PC. Uitmuntende geluidskwaliteit is vanzelfsprekend voor de Gigaset S850A GO: met één enkele klik wisselt u tussen de drie audioprofielen, zodat de akoestiek van uw gesprek perfect op de omgeving is afgestemd. Gewoon slim.

Gigaset Sl450hx

Alternate 97,90
De Gigaset SL450HX is een high-end handset voor zakelijke omgevingen. U kunt deze handset eenvoudig integreren in uw DECT-netwerk aangezien de SL450HX geschikt is voor zowel Single Cell als Multi Cell DECT. Zodat u altijd in contact blijft.

Gigaset Sl750h pro

Alternate 104,90
De Gigaset SL750H PRO is een handset die is ontworpen om de effectiviteit van uw zakelijke communicatie te versterken. U kunt gemakkelijk opdrachten invoeren op het verlichte 2.4 TFT-display door de intuïtieve gebruikersinterface met symbolen. Multitasking en groepsgesprekken zijn met de handsfree-functie een fluitje van een cent en u hoort elk belangrijk detail met HD-geluidskwaliteit. Met een gesprekstijd van 12 uur en meer dan 250 uur stand-by bent u altijd bereikbaar. Door de keuze uit verschillende audioprofielen wordt u altijd gewaarschuwd op de manier die bij uw activiteiten past. Plus: hij is klein genoeg om in uw zak te passen. Deze handset zorgt voor heldere gesprekken dankzij onze gepatenteerde HDSP-geluidskwaliteit - HD-audio en HD-voice. Ook de verbeterde luidsprekertechnologie van Gigaset pro draagt bij aan een optimaal geluid tijdens handsfree-gebruik en zorgt voor een complete audio-ervaring. Bovendien reflecteert de high-end-oplader het geluid van de microfoon voor optimaal handsfree-telefoneren tijdens het opladen. U houdt tijdens uw dagelijkse werkzaamheden uiteenlopende situaties onder controle. Vergaderingen en verschillende telefoongesprekken vragen verschillende waarschuwingen. De SL750H PRO ondersteunt uw manier van werken met een keuze uit verschillende audioprofielen die u eenvoudig met één klik kunt omschakelen. U wordt met een speciaal oproepsignaal gewaarschuwd, of met de trilfunctie in de vergadermodus, zodat de stress door oproepen verdwijnt. De SL750H PRO ondersteunt alle Gigaset pro-basisstations. In combinatie met het N720 DECT IP multicell-systeem zorgt deze voor volledige dekking binnen elk gebouw of wijde omgeving. Waar u ook bent, de SL750H weet u te vinden: u beschikt over een stabiele verbinding en een perfecte geluidskwaliteit. Daarnaast heeft u eenvoudig toegang tot het online-telefoonboek van uw bedrijf en tot uw voicemail, zelfs wanneer u onderweg bent.

Leitz

Leitz Style usb-oplaadstation, 2 poorten

Alternate 49,99
Geavanceerd laadstation met hoge laadsnelheid voor het gelijktijdig opladen van 2 apparaten. De universele lader laadt zowel een iPhone als Android smartphones op. Inclusief handige kabel spoelen om je werkruimte netjes te houden. Show your eye for detail.

Nokia

Nokia 3.1 32gb ds zwart

Yorcom computers 169,00
0.00

Nokia 6.1 ds 32gb blauw

Yorcom computers 229,00
0.00

Nokia 6.1 single sim 32gb blauw

Yorcom computers 199,00
0.00

Nokia 7.1 32gb ds blauw

Yorcom computers 239,00
Expert.nl 289,00
De 7.1 blauw van Nokia is een smartphone met eindeloze mogelijkheden. Geniet van jarenlange updates met Android One en kijk HDR-video's in uitstekende kwaliteit.Kenmerken: * 5,8 inch Full HD+ scherm * 32 GB opslagcapaciteit, uit te breiden tot 400 GB met een sd-kaart * Lange accuduur dankzij 3060mAh accu * Android One: jarenlange software updates * Dubbele camera met 12 + 5 megapixelOmschrijving Nokia 7.1 blauw De 7.1 is een echte alleskunner voor een aantrekkelijke prijs. met 3 GB RAM werkgeheugen en de Snapdragon 636 processor kan de smartphone zonder moeite meerdere apps naast elkaar draaien. Met 32 GB aan opslaggeheugen heeft het toestel genoeg ruimte voor foto's, video's en een playlist van bijvoorbeeld Spotify. Het geheugen kan worden uitgebreid tot 400 GB, met behulp van een sd-kaartje. De 7.1 is voorzien van Android One, zodat je jarenlang geniet van nieuwe Android versies en maandelijkse beveilgingsupdates. De camera is dankzij de dubbele lens in staat om mooie portretfoto's te maken. De achtergrond wordt met behulp van de secondaire camera mooi vervaagd, waardoor het portret er uit ziet alsof het met een spiegelreflex is gemaakt. De camera's aan de achterzijde zijn een combinatie van 12 + 5 megapixel met een diafragma van f/1.8 en f/2.4 set-up. Aan de voorkant zit een camera voor selfies met een resolutie van 8 megapixel met een diafragma van f/2.0. Gelukkig is de vertrouwde 3.5mm-hoofdtelefoonaansluiting gewoon beschikbaar op de telefoon. Het Full-HD+ beeldscherm met een diagonaal van 5,84" heeft een beeldverhouding van 19:9. Het scherm ondersteunt HDR10 video's, voor diepe contrasten en hoge helderheid. Video's komen daardoor nog meer tot leven.

Nokia 7.1 32gb ds grijs

Yorcom computers 275,00
0.00

Nokia 9 pureview ss 128gb blauw

Yorcom computers 589,00
0.00

Panasonic

Panasonic Kx-tg1612nlh

Alternate 44,90
Expert.nl 44,95
Ervaar de solide uitstraling en het gevoel van kwaliteit met de Panasonic KX-TG1612NLH. Dankzij zijn ergonomische vormgeving is telefoneren met de Panasonic KX-TG1612NLH een waar genoegen. Grote, nauwkeurig reagerende toetsen van hoogwaardig materiaal zorgen ervoor, dat het invoeren van telefoonnummers eenvoudig verloopt. De toegepaste materialen geven de telefoon een solide gevoel en uitstraling. Op het verlichte 1,25-inch verlichte display kun je de menu's van de handset eenvoudig lezen en bedienen, zelfs onder slechte lichtomstandigheden.

Panasonic Kx-tg6813nlb

Alternate 79,90
De KX-TG6813NLB is een set Dect telefoons met een 1,8 inch LCD scherm en verschillende functies, als een telefoonboek met plaats voor 100 nummers, nummerherhaling voor 50 nummers en geïntegreerde antwoordapparaat. De KX-TG6813NLB heeft een maximale gesprekstijd van 15 uur en een standby tijd van 170 uur, zodat je de Dects de hele dag kan gebruiken en deze niet tussendoor op hoeft te laden.

Philips

Philips Headsetaansluiting shh1211ug/00

Alternate 2,99
Met de Philips Headsetaansluiting SHH1211UG/00 maak je alle hoofdtelefoons met 3,5 mm standaardaansluiting geschikt voor een motorola mobiele telefoon. Gebruik een hoofdtelefoon van Philips voor de allerbeste luisterervaring. De ingebouwde, kleine microfoon zorgt voor groot gemak wanneer je onderweg bent.