Smartphones

Gigaset

Gigaset C530 duo

Alternate 84,00

Gigaset C530a

Alternate 74,90

Gigaset Da210

Alternate 19,99
De Gigaset DA210: de compacte, eenvoudige bedrade telefoon ideaal voor mensen die thuis of op kantoor een telefoon nodig hebben die aan alle basiseisen voldoet. Deze telefoon is geschikt voor wandmontage en daarmee ruimtebesparend en beschikt over een elastische kabel van maximaal 3 meter lengte voor meer bewegingsruimte tijdens het bellen. Op de Gigaset DA210 kunt u tot maximaal 10 snelkiestoetsen programmeren, zodat u regelmatige contacten snel kunt bellen. Bent u tijdens uw laatste gesprek iets vergeten door te geven? Dankzij de nummerherhaling kunt u met één enkele druk op de knop het laatste nummer opnieuw bellen. De Gigaset DA210 werkt zowel via het openbare telefoonnet alsook binnen een intern bedrijfsnetwerk.

Gigaset Da510

Alternate 29,00
Expert.nl 29,95
De DA510 is een vaste telefoon van Gigaset. Hij is voorzien van tien snelkiestoetsen waarmee u twintig nummers kunt inprogrammeren en hierdoor nog sneller kunt bellen. De telefoon is voorzien van een elektronisch belslot waarbij gebruik door onbevoegden wordt voorkomen. Ook is het mogelijk om de telefoon aan de wand te monteren om ruimte te besparen. De DA510 is compatibel met hoortoestellen en beschikt over een microfoon-functie waarmee u gesprekspartners in de wachtstand kan zetten. Diegene zal wachtmuziek horen totdat u het gesprek weer voorzet.

Gigaset Da710

Alternate 39,99
Expert.nl 49,95
Draadgebonden telefoontoestel voor privé en zakelijke gesprekken- 100 telefoonboekvermeldingen- Instelbaar alfanumeriek display- 8 snelkiestoetsen met 2 programmeerniveaus- Aansluiting voor headset- Oproeplijst met de laatste 50 oproepen- Nummerherhaling voor de laatste 5 gekozen nummers- Elektronisch belslot- Functie Oproepblokkering- VIP-oproep met optische en akoestische signalering- Geschikt voor wandmontage- Oproepsignalering: 16 ringtones en vier volumes; Optische oproepsignalering- Geschikt voor openbare telefoonnet en gebruik achter telefooncentrales- Compatibel met hoortoestellen- Toets Microfoon uit met wachtmuziek- Meertalige gebruikersinterface- Functioneert zonder extra stroomvoorziening- Eenvoudige installatie en gebruikDeze telefoon maakt telefoongesprekken thuis of kantoor tot een plezier.Eenvoudig gesprekken ontvangen en tot stand brengen met de Gigaset DA710. Met ruimte tot wel 100 telefoonboekvermeldingen beschikt u over voldoende capaciteit voor al uw contacten, en met de 8 snelkiestoetsen kunt u 16 telefoonnummers met één enkele druk op de toets kiezen. De Gigaset DA710 is perfect voor gebruik thuis of op kantoor.Het instelbare alfanumerieke display van de Gigaset DA710 kunt u precies op de juiste kijkhoek instellen en geeft op elk moment de tijd, datum en gespreksduur weer. En als u nog flexibeler wilt telefoneren, dan kunt u de handsfree-functie gebruiken of een headset met RJ9-stekker aansluiten op de headset-aansluiting.Voor het oproepsignaal kunt u kiezen uit 16 ringtones en vier volumes. En natuurlijk kunt u het oproepsignaal uitschakelen als u niet wilt worden gestoord. De inkomende oproepen worden dan optisch gesignaleerd. Een extra handige functie is de VIP-oproep, waarbij u bepaalde telefoonboekvermeldingen kunt markeren als VIP. U kunt vervolgens aan deze contacten een unieke ringtone en optische signalering toewijzen. U kunt de Gigaset DA710 ook zo instellen, dat het oproepsignaal alleen klinkt bij een VIP-oproep.Wilt u snel contact opnemen met een van de personen die u recentelij

Gigaset Dect repeater 2.0

Alternate 149,00
Met de Gigaset Repeater 2.0 verdubbelt u het bereik van uw draadloze DECT-telefoon voor een betere dekking en ontvangst. Dankzij veilige DECT-verbindingen en de ondersteuning van breedbandtelefonie kunt u binnen een veel groter gebied bellen en gebeld worden met een nog betere ontvangst. Door de repeaters op het basisstation aan te malden (maximaal 6 per basisstation) wordt het bereik van de draadloze DECT-telefoon aanzienlijk vergroot, waardoor een veel groter dekkingsgebied ontstaat. De Gigaset Repeater 2.0 kan twee oproepen tegelijk verwerken en ondersteunt de automatische overdracht van gesprekken binnen het ontvangstgebied. Het vergroot daarnaast ook het bereik van DECT/GAP-telefoons van andere merken, wat het gebruik nog veelzijdiger maakt.

Gigaset Dx800a all in one

Alternate 199,00
De Gigaset DX800A all in one is het professionele multiline-bureautoestel voor kleine ondernemingen en kantoren aan huis. Van zijn comfortabel modern ontwerp tot het grote 3,5-inch TFT-kleurendisplay beschikt dit draadgebonden toestel over een professionele uitstraling met een bijbehorende zakelijke functionaliteit. De hybride Gigaset DX800A all in one is uiterst flexibel en kan worden gebruikt voor telefonie via IP en ISDN of IP en het vaste telefoonnet. Omdat het toestel over meerdere lijnen beschikt, kunnen er tot 4 gesprekken tegelijk worden gevoerd en kan het toestel worden uitgebreid met in totaal 6 handsets. De Gigaset DX800A all in one beschikt over de beste handsfree-functie in zijn klasse - zowel draadloos als draadgebonden. En met zijn drie geïntegreerde antwoordapparaten met een gezamenlijke opnametijd van 55 minuten is de Gigaset DX800A all in one uitermate geschikt voor gebruik in kleine ondernemingen.

Gigaset E630

Alternate 124,90
Expert.nl 139,95
Dit pakket bestaat uit het Gigaset GO-Box 100 en de E630 handset. Met de Gigaset GO-Box 100 basisstation heb je de keuze tussen vaste telefonie met slechts één nummer en bellen via internet (VoIP) met tot wel zes nummers voor parallelle lijnen. Het DECT-basisstation is geschikt voor alle GO telefoons en de interface voor de nieuwe VoIP handsets. De E630 draadloze telefoon van Gigaset weet hoe om te gaan met een risicovolle omgeving.. Als je in een omgeving bent met gereedschap en apparatuur, of kinderen, dan loop je namelijk een verhoogd risico op ongelukjes. Daarom is deze robuuste draadloze telefoon bestand tegen waterspetters, stof en schokken.

Gigaset c620h

Alternate 59,90
De Gigaset C620H draadloze telefoon is uitgerust om uw huishouden te vereenvoudigen. Met handige sneltoetsen en geïntegreerde babyfoon is dit een praktisch en gebruiksvriendelijk toestel dat an al uw dagelijkse telefoon-eisen voldoet.

Gigaset N300a ip voip

Alternate 49,00
Expert.nl 64,95
Met de Gigaset N300A IP mis je nooit meer een telefoontje. De Gigaset N300A IP is een eenvoudig te configureren hybride DECT IP-basisstation inclusief antwoordapparaat, die ook geschikt is voor VoIP-gesprekken en vaste telefoongesprekken. Dit basisstation ondersteunt tot drie parallelle gesprekken, zes verschillende lijnen en zes compatibele Gigaset-handsets. Hij heeft HD kwaliteit, dus alle gesprekken zullen dichterbij dan ooit voelen. Het antwoordapparaat neemt tot 30 minuten op en stuurt de handset een bericht als er ingesproken is (maar kan dit ook doen naar een externe telefoon). Je kan ook gesprekken eenvoudig opnemen met dit basisstation. Het basisstation heeft ook energiebesparende ECO DECT-technologie, waardoor deze basisset zeer milieuvriendelijk is.

Gigaset N510 ip pro

Alternate 89,00
Alle bedrijven hebben een basisstation nodig voor hun communicatie. De N510 IP PRO is geschikt voor maximaal zes gebruikers, op dit basisstation kunt u tot zes handsets aanmelden. Uiteraard kunt u hierbij zelf kiezen welke handsets dat zijn. Er kunnen tot vier gesprekken parallel gevoerd worden. Dankzij de onlinelijst met contactpersonen kunt u eenvoudig zoeken naar mensen en bedrijven. Bij gebruik in combinatie met de T300 PRO / T500 PRO telefooncentrale hebt u ook toegang tot de lijst met contacten van het bedrijf. Breid uw kantoor uit en wilt u een groter gebied bestrijken met uw basisstation? U kunt maximaal vier N510 IP PRO basisstations toevoegen zonder dat u hier iets van merkt tijdens het bellen. Deze N510 IP PRO werkt achter alle standaard IP-telefoonnetwerken en services van providers. En het systeem is de perfecte uitbreiding voor de Gigaset pro PBX-systemen.

Gigaset R650h pro

Alternate 109,00

Gigaset S650h pro

Alternate 79,90
Yorcom computers 79,95
Deze handset is de perfecte combinatie van klassieke mobiele telefoon en zakelijk toestel. Dankzij de glasheldere geluidskwaliteit van de handsfree-functie verlopen multitasking en het voeren van conferentiegesprekken zonder problemen. En de Bluetooth-functie ondersteunt extra functies zoals het aansluiten van een headset en het synchroniseren van contactpersonen met uw Mac- of Windows-computer - zelfs met uw smartphone of tablet. De handset is eenvoudig te gebruiken en te installeren en biedt een groot aantal handige functies voor effectieve zakelijke communicatie. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale telefoonnummers onder een bepaalde toets opslaan en herinneringen instellen voor belangrijke afspraken of de verjaardagen van uw klanten.

Gigaset S850 hx

Alternate 69,90
De Gigaset S850 is een hoge kwaliteit, technisch doordachte telefoon die communicatie thuis comfortabeler maakt. Het grote kleurenscherm en het overzichtelijke menustructuur garanderen een bijzonder gemakkelijke navigatie. Deze handset heeft een royale adresboek met plaats voor maximaal 500 nummers en handige data synchronisatie met Outlook-contactpersonen op jouw computer. Uitstekende akoestiek van de Gigaset S850: Met één klik kan je schakelen tussen drie audioprofielen en kan je de akoestiek afstellen aan jouw omgeving situatie.

Gigaset Sl450hx

Alternate 92,90
De Gigaset SL450HX is een high-end handset voor zakelijke omgevingen. U kunt deze handset eenvoudig integreren in uw DECT-netwerk aangezien de SL450HX geschikt is voor zowel Single Cell als Multi Cell DECT. Zodat u altijd in contact blijft.

Leitz

Leitz Style usb-oplaadstation, 2 poorten

Alternate 49,99
Geavanceerd laadstation met hoge laadsnelheid voor het gelijktijdig opladen van 2 apparaten. De universele lader laadt zowel een iPhone als Android smartphones op. Inclusief handige kabel spoelen om je werkruimte netjes te houden. Show your eye for detail.

Nokia

Nokia 6 singele sim 32gb zwart

Yorcom computers 179,00
0.00

Panasonic

Panasonic Kx-tg1612nlh

Alternate 44,90
Expert.nl 44,95
Ervaar de solide uitstraling en het gevoel van kwaliteit met de Panasonic KX-TG1612NLH. Dankzij zijn ergonomische vormgeving is telefoneren met de Panasonic KX-TG1612NLH een waar genoegen. Grote, nauwkeurig reagerende toetsen van hoogwaardig materiaal zorgen ervoor, dat het invoeren van telefoonnummers eenvoudig verloopt. De toegepaste materialen geven de telefoon een solide gevoel en uitstraling. Op het verlichte 1,25-inch verlichte display kun je de menu's van de handset eenvoudig lezen en bedienen, zelfs onder slechte lichtomstandigheden.

Panasonic Kx-tg6813nlb

Alternate 79,90
De KX-TG6813NLB is een set Dect telefoons met een 1,8 inch LCD scherm en verschillende functies, als een telefoonboek met plaats voor 100 nummers, nummerherhaling voor 50 nummers en geïntegreerde antwoordapparaat. De KX-TG6813NLB heeft een maximale gesprekstijd van 15 uur en een standby tijd van 170 uur, zodat je de Dects de hele dag kan gebruiken en deze niet tussendoor op hoeft te laden.

Philips

Philips Headsetaansluiting shh1211ug/00

Alternate 2,99
Met de Philips Headsetaansluiting SHH1211UG/00 maak je alle hoofdtelefoons met 3,5 mm standaardaansluiting geschikt voor een motorola mobiele telefoon. Gebruik een hoofdtelefoon van Philips voor de allerbeste luisterervaring. De ingebouwde, kleine microfoon zorgt voor groot gemak wanneer je onderweg bent.

Topcom

Topcom Sologic senior a801

Alternate 29,99
Bedrade telefoon met handenvrij functie, grote toetsen en groot display.

Yealink

Yealink Krulsnoer voor t26, t27, t28

Vervangend krulsnoer om uw hoorn op uw toestel aan te sluiten. Is het meegeleverde krulsnoer bij uw telefoontoestel defect of kwijtgeraakt? Met deze kabel kunt u uw telefoon weer in gebruik nemen! Sluit de krulsnoerkabel aan op uw hoorn en op de telefoonhoorn-poort van uw telefoontoestel, en u kunt weer aan de slag.

Yealink Sip-t29p

Alternate 149,00

Yealink Sip-t41p

Alternate 89,00
De SIP-T41P is een feature-rijke VoIP telefoon voor het bedrijfsleven. De 6-Line IP Phone is ontworpen voor het nastreven van gebruiksgemak, tot in de kleinste details. Het levert een uitstekende geluidskwaliteit, alsook een rijke visuele ervaring en programmeerbare toetsen. Met ondersteuning van standaard encryptie protocollen om veilig remote provisioning en software-upgrades uit te voeren.