Webcams

Logitech

Logitech b910 hd webcam

Yorcom computers 85,00
Central Point 139,15
Reis slim, reis in HD Deze webcam biedt HD 720p30-videogesprekken evenals levensecht stereogeluid voor samenwerking zonder de reiskosten. Gebruiksvriendelijk Deze UVC-compatibele webcam is eenvoudig in gebruik en beheer; met ondersteuning voor installatie op de achtergrond via de opdrachtregel. Goed te combineren De webcam werkt met vrijwel alle zakelijke clients voor videogesprekken die in uw bedrijf gebruikt kunnen worden, en is gecertificeerd voor Microsoft OCS. Optische Carl Zeiss-lens Zowel managers als specialisten zullen tevreden zijn over de haarscherpe beelden van een glazen lens die is ontworpen met de hulp van een industrieleider op het gebied van lenzen. Eersteklas autofocus Beelden blijven haarscherp, zelfs bij close-ups (tot op 10 cm van de cameralens).

Logitech c270 hd webcam

Yorcom computers 31,95
Paradigit 31,99
Alternate 34,99
Central Point 36,30
Expert.nl 39,95
De Logitech HD Webcam C270. Voor draagbare HD-videogesprekken en -opnamen, met autofocus. Houd contact met de mensen om wie je geeft in vloeiende HD 720p met autofocus in uw favoriete IM of Logitech Vid HD dankzij Logitech More HD. Upload jouw nieuwste video met 1 klik naar Facebook, Twitter of YouTube. Dankzij het opklapbare, draaibare ontwerp kan je de webcam gemakkelijk meenemen. Je kan jouw familie en vrienden een 3MP-foto sturen. Fluid Crystal-technologie van Logitech biedt bovendien vloeiendere video, scherpere beelden, vollere kleuren en helderder geluid in de echte wereld. - HD 720p videogesprekken in de meeste populaire IM-toepassingen en Logitech Vid HD - Fluid Crystal-technologie van Logitech - Ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking - Universele clip voor laptops, lcd- of CRT-schermen

Logitech c615 hd webcam

Yorcom computers 59,95
Paradigit 79,00
Alternate 89,00
Central Point 91,96
Logitech HD Webcam C615. Delen en bellen met beeld in HD. Hoe, wat en waar u maar wilt. Neem video's op in adembenemend Full HD 1080p-breedbeeld en upload deze met één klik naar Facebook, Twitter of YouTube. Of voer videogesprekken met uw dierbaren in kristalhelder HD 720p via Skype, Windows Live Messenger en Logitech Vid HD. Haarscherp beeld dankzij de autofocus, zelfs bij extreme close-ups. Dankzij het veelzijdige, opklapbare en draaibare ontwerp en het USB-verlengsnoer kunt u gemakkelijk opnames en schitterde 8-megapixel foto's maken (softwarematig) met uw laptop, desktop of driepoot. En de camera werkt met wat u hebt, of het nu pc is of Mac. - Full HD 1080p-opnames die u met 1 klik in HD kunt uploaden naar Facebook, Twitter en YouTube - Bellen met beeld in HD 720p via de meeste populaire IM-toepassingen en Logitech Vid HD - Lens met glazen elementen en autofocus - Opklapbaar ontwerp, geschikt voor driepoot, met USB-verlengsnoer en 360 graden draaibaar - Compatibel met pc en Mac - 8-megapixel foto's (softwarematig)

Logitech c920 hd pro webcam

Paradigit 82,99
Yorcom computers 89,00
Alternate 89,90
Central Point 100,43
HD-VIDEOCHAT Maak contact met iedereen in Full HD 1080p op Skype, of in vloeiende HD 720p op FaceTime voor Mac. Ook kunt u hoogwaardige videogesprekken voeren via Google Hangouts en clients voor videogesprekken. Chat zelfs met uw Facebook -vrienden via bellen met beeld in Skype of Facebook Messenger. VIDEO-OPNAME IN FULL HD 1080P Neem levendige, levensechte videoclips op in HD 1080p, waarin de kleinste details worden vastgelegd. Full HD wordt mogelijk gemaakt door H.264, een geavanceerde compressietechnologie. H.264 elimineert tijdrovende compressie, zodat u kunt profiteren van snelle, vloeiende uploads, die minder vereisen van uw computer. STEREOGELUID Zorg dat iedereen u kan horen zoals u werkelijk klinkt. Twee microfoons aan elke kant van de lens leggen levensecht stereogeluid vast. FULL HD, GLAZEN LENS De glazen lens met vijf elementen en Full HD legt haarscherpe, heldere afbeeldingen vast, en de premium autofocus past zich vloeiend en precies aan voor consistente hoge definitie.

Logitech c925e webcam

Yorcom computers 92,50
0

Logitech c930e hd pro webcam

Paradigit 99,00
Yorcom computers 129,00
Alternate 129,00
Central Point 131,89
Expert.nl 139,00
De Logitech Webcam C930e is de meest geavanceerde HD-webcam tot nu toe, van Logitech, de wereldleider in webcams. De C930e heeft een gezichtsveld van 90 graden, het breedste ooit voor een webcam voor zakelijk gebruik, en ondersteunt als eerste Full HD 1080p met H.264/SVC UVC 1.5-codering, de nieuwste technologie die pc-bandbreedte vrijmaakt. Daarmee is de C930e nauwkeurig afgesteld om de meest professionele desktopvideosamenwerking ooit te leveren. De C930e biedt 1080p HD video met 30 frames per seconde, wat levensechte video mogelijk maakt. RightLight 2- technologie en een glazen Carl Zeiss-lens zorgen voor een kristalheldere beeldkwaliteit zelfs bij weinig licht. Dankzij een gezichtsveld van 90 graden, functies voor pannen/kantelen/zoomen en autofocus, kunt u nu via video samenwerken, een presentatie op een witbord presenteren, een document laten zien of een demonstratie geven vanaf uw bureaublad. De Logitech C930e Webcam is de meest geavanceerde webcamoptie voor desktopvideosamenwerking, met gemakkelijke installatie en instelling. Bijzonderheden: - 4x Zoom in 1080p - RightLight 2-technologie voor heldere beelden in verschillende lichtomstandigheden omgevingen, zelfs bij weinig licht - Optionele lichte toepassing voor de controle van de pan, tilt en zoom - Autofocus - Twee ingebouwde stereo microfoons - Automatische low-light correctie - Universele clip voor laptop, LCD of CRT-schermen - Extern privacy klepje

Logitech conferencecam bcc950

Central Point 204,49
Yorcom computers 249,00
Expert.nl 329,00
De Logitech BCC950 is een speciale camera voor professioneel video conferencing inclusief speakerphone. De Logitech BCC950 wordt geleverd inclusief afstandsbediening en kan via USB worden aangesloten op Windows en Mac OS X systemen. Conference Camera De Logitech BCC950 is een professionele USB webcam die kan worden ingezet voor videoconferencing waarin de PC of desktop centraal staat. Dankzij de meegeleverde software kan de BCC950 conference cam gebruikt worden met de meest bekende video conference diensten, bijvoorbeeld: Microsoft Lync, Skype, Google Talk en Vidyo. Dankzij de openingshoek van de lens is deze conference camera ideaal om te gebruiken in groepsverband. Eigenschappen Logitech BCC950 - Professionele conference camera - Werkt op Windows en Mac OS X - Pan, tilt en zoom functies - Via USB aan te sluiten - Helder geluid, Carl Zeis lens met auto focus - Inclusief afstandsbediening - Geschikt voor Skype & Microsoft Lync - 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting. Microsoft Lync De Logitech BCC950 is een speciaal gecertificeerde webcam voor het Microsoft Lync platform. Door de brede openingshoek van de camera kan deze webcam dan ook geplaatst worden in de grotere vergaderruimtes. In combinatie met de juiste speakerphone heeft u dan een echte budget totaal oplossing voor het Microsoft Lync platform. Wanneer u hierboven klikt op gerelateerde producten dan heeft u direct een overzicht van de geschikte USB Groep speakerphones.

Logitech conferencecam connect

Alternate 399,00
Yorcom computers 499,00
Expert.nl 599,00
ConferenceCam ConnectHD 1080p-video en 360-geluid worden gecombineerd met draagbaarheid en betaalbaarheid in de alles-in- één Logitech ® ConferenceCam Connect. Deze oplossing voor videovergaderen is geoptimaliseerd voor kleine werkgroepen van 1 tot 6 deelnemers, biedt connectiviteit voor meerdere apparaten en is in een handomdraai ingesteld. Video van bedrijfskwaliteit, een USB- en Bluetooth ® -speakerphone en functionaliteit voor draadloos schermweergave delen 1 zijn nu in vrijwel elke werkruimte beschikbaar.Alles-in-één videosamenwerking voor kleine groepenConferenceCam Connect is de betaalbare oplossing voor videovergaderen en is geoptimaliseerd voor kleine werkgroepen van 1-6 deelnemers met connectiviteit voor meerdere apparaten en een vliegensvlugge set-up. Samenwerking in kleine groepen bereikt een nieuw niveau. ConferenceCam Connect biedt een ruim gezichtsveld van 90 graden met digitaal pannen, mechanisch kantelen, 4X digitale zoom in Full HD en een glazen Zeiss ® - lens met autofocus. De mobiele speakerphone heeft draadloze Bluetooth ® - technologie, NFC (Near Field Communication) en USB. Met waar 360-geluid kunnen gebruikers horen en gehoord worden binnen een diameterbereik van 3,6 meter, terwijl technologie voor akoestische echo- en ruisonderdrukking zorgt voor levensechte gesprekken. Voor de ultieme flexibiliteit om overal aan de slag te kunnen, werkt ConferenceCam Connect op zowel batterijen als wisselstroom en biedt de camera connectiviteit voor meerdere apparaten en certificeringen van Microsoft ® , Cisco ® en Skype™ voor een brede UC-compatibiliteit.

Logitech group

Alternate 969,00
Paradigit 999,00
Yorcom computers 1119,00
Uitstekende videovergaderingen. Stelt u zich eens voor: een vergadering waarbij iedereen wordt gezien en gehoord. Dat kan met GROUP dankzij video van ongekend scherpe kwaliteit en een meesterlijk ontworpen full-duplex speakerphone. Gemakkelijk te implementeren en gebruiken. Het Group-videovergadersysteem kan in een handomdraai worden ingesteld en gebruikt. Videovergaderen wordt gemakkelijk dankzij plug-and-play USB-aansluitingen. Werkt met toonaangevende apps. Werk gewoon verder binnen uw eigen computeromgeving. Group is compatibel met de meeste videosoftwaretoepassingen, inclusief de toepassingen die u al gebruikt. Gecertificeerd voor Skype for Business, geoptimaliseerd voor Microsoft Lync, compatibel met Cisco Jabber en WebEx Uitgebreide integratie met leden van het Logitech Collaboration Program (LCP).

Logitech ptz pro 2 webcam

Yorcom computers 689,00
0

Logitech ptz pro webcam

Yorcom computers 579,00
Alternate 679,00
Central Point 894,19
PROFESSIONELE VIDEO VOOR VERGADERZALEN EN -RUIMTES De Logitech PTZ Pro Camera is een eersteklas HD-videocamera met functies voor pannen, kantelen en zoomen De camera is ideaal voor vergaderruimtes en ontmoetingsruimtes in het onderwijs, de gezondheidszorg, enzovoort. De installatie duurt maar een paar minuten dankzij de eenvoud van plug-and-play en n USB-kabel-naar-hostverbinding. Certificeringen met toonaangevende toepassingen voor videovergaderen garanderen integratie met de meeste vergadersoftware. VOOR ELKE OMGEVING Overweegt u video overweegt voor een vergaderruimte, conferentiezaal, leslokaal of trainingsomgeving? Dan kunt u rekenen op de PTZ Pro Camera. Deze is geschikt voor grote en kleine ruimtes, of elke professionele of kantoorsituatie waarin video van professionele kwaliteit is vereist. GECERTIFICEERD VOOR HET BEDRIJFSLEVEN Certificeringen garanderen dat de PTZ Pro Camera met de meest toepassingen voor videovergaderen werkt. De kans is groot dat de camera compatibel is met de toepassing die u al gebruikt. Certificeringen omvatten: gecertificeerd voor Skype for Business; geoptimaliseerd voor Microsoft Lync ; gecertificeerd voor Skype ; compatibel met Cisco Jabber en WebEx . LEG ALLE ACTIE VAST Zie alles in elke zaal of ruimte. De PTZ Pro Camera biedt een gezichtsveld van 90 graden, pannen over 260 graden en kantelen over 130 graden. Zoom uit of zoom in met 10x-zoom zonder kwaliteitsverlies in Full HD. De precisielens stelt automatisch scherp op mensen en voorwerpen voor een haarscherpe resolutie. AFSTANDSBEDIENING VOOR GEBRUIKSGEMAK Bedien functies zoals pannen, kantelen en zoomen met de afstandsbediening. Roep snel drie vooraf ingestelde gezichtshoeken op. U kunt de camera ook van op afstand bedienen met software zoals Skype for Business en Microsoft, Lync.

Microsoft

Microsoft lifecam cinema

Paradigit 54,99
Alternate 56,90
Central Point 59,29
Yorcom computers 62,50
Leg alles vast en deel het in schitterende HD Mis geen moment. Geniet van hoogstaande HD-breedbeeldvideo (720p) en kristalhelder geluid, met de LifeCam Cinema. Ontspan terwijl de camera automatisch voor scherpe beelden zorgt en TrueColor de belichting aanpast, voor heldere, levendige beelden. En voor nog scherpere video zijn er de precisielens met glaselement en de ClearFrame-technologie, om het beeld zelfs bij weinig licht te optimaliseren. 720p HD videochat Voor een ware HD-kwaliteitservaring. Autofocus Je beelden blijven scherp en gedetailleerd, zelfs bij close-ups. Precisielens met glaselement Beidt haarscherpe beeldkwaliteit. TrueColor-technologie met gezichtstracering Controleert automatisch de belichting, voor heldere, kleurrijke beelden. 360 graden draaien Draait in elke richting 180 voor een absoluut totaalbeeld. Breedbandmicrofoon voor optimale geluidsopnames Met ruisonderdrukkingstechnologie om de stemkwaliteit te verbeteren, voor kristalhelder geluid. 720p HD video-opname Maakt opnames in echte HD-kwaliteit, tot 30 fps. Groothoeklens Leg meer mensen en omgevingen vast. Breedbeeld 16:9-beeldverhouding maakt bioscoopwaardige video-opnames mogelijk. ClearFrame-technologie Voor vloeiende, gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht. Gecertificeerd voor Skype Doe meer samen in HD met voor Skype gecertificeerde LifeCams van Microsoft. Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync Ontworpen voor gebruik met Lync , het bedrijfsklare verenigde communicatieplatform van Microsoft. Geoptimaliseerd voor Windows 8 Eenvoudige installatie, geen installatie van stuurprogramma's nodig. Leuke en creatieve video-effecten Wees creatief met deze onderhoudende video-effecten, die zijn ge ntegreerd in het LifeCam-dashboard.

Microsoft lifecam hd-3000

Alternate 27,99
Yorcom computers 29,95
Paradigit 29,99
Central Point 31,46
Bekijk jezelf in het groot Met deze echte HD-camera geniet je van heldere en kleurrijke beelden en kun je eenvoudig berichten op je favoriete sociale netwerken plaatsen. Gecertificeerd voor Skype Doe meer samen in HD met voor Skype gecertificeerde LifeCams van Microsoft. 720p HD videochat Voor een ware HD-kwaliteitservaring. Breedbeeld 16:9-beeldverhouding maakt bioscoopwaardige video-opnames mogelijk. TrueColor-technologie TrueColor zorgt automatisch voor heldere en kleurrijke beelden in zowat alle lichtomstandigheden. Ruisbeperkende microfoon Kristalhelder geluid en ingebouwde omnidirectionele microfoon met akoestische ruisonderdrukking. Universele bevestiging Werkt op je desktop, laptop of notebook. Video's delen Video s delen met Messenger, Facebook, YouTube en Twitter. Werkt met Windows Live Messenger, Yahoo!, AOL Instant Messenger en Skype. Windows Live Movie Maker Begin op te nemen met n klik en upload daarna breedbeeldvideo naar sociale netwerken, met Windows Vista of latere versies. (mogelijk is breedband vereist). Windows Live Photo Gallery Makkelijk foto's uploaden die je kunt bewerken, taggen en delen met vrienden en familie. Windows Live Call-knop De eenvoudige manier om een videogesprek te starten met Windows Live Messenger (vereist Windows Vista of een latere versie, en de resolutie van het videogesprek hangt af van de client voor chatberichten).

Microsoft lifecam studio for business

Central Point 71,39
Alternate 74,90
Yorcom computers 75,00
Net alsof je er echt bij bent Ervaar de wonderbaarlijke helderheid en gedetailleerdheid van HD-videobeelden. Met briljante kleuren en kristalhelder geluid brengt deze webcam met HD-breedbeeldsensor* (1080p) en geavanceerde precisieoptiek je werk, vrienden en familie dichterbij dan ooit. HD-sensor (1080p) Voor een superieure scherpte en beeldkwaliteit.* 720p HD videochat Voor een ware HD-kwaliteitservaring. Precisielens met glaselement Beidt haarscherpe beeldkwaliteit. TrueColor-technologie met gezichtstracering Controleert automatisch de belichting, voor heldere, kleurrijke beelden. Gecertificeerd voor Skype Doe meer samen in HD met voor Skype gecertificeerde LifeCams van Microsoft. Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync Ontworpen voor gebruik met Lync , het bedrijfsklare verenigde communicatieplatform van Microsoft. Breedbandmicrofoon voor optimale geluidsopnames Voor een natuurlijk, gedetailleerd geluid. 360 graden draaien Draait in elke richting 180 voor een absoluut totaalbeeld. Statiefbevestiging Klaar om gemonteerd te worden op een standaardstatief (statief niet inbegrepen). Autofocus Van tien centimeter tot oneindig. Groothoeklens Leg meer mensen en omgevingen vast. Geoptimaliseerd voor Windows 8 Eenvoudige installatie, geen installatie van stuurprogramma's nodig. * De populaire services voor videogesprekken ondersteunen VGA-resolutie, niet 1080p. Voor HD-opnames van 1080p is het volgende nodig: commerci le videosoftware (niet inbegrepen), Intel Quad Core 3,0 GHz (of hoger) of compatibel, en 4 GB RAM. Met de bijgeleverde software worden HD-opnames van 720p ondersteund. HD-scherm aanbevolen.

Polycom

Polycom eagleeye producer

Yorcom computers 1699,00
0